УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА

Стоките, поръчани от нашия електронен магазин, се доставят с куриер или наш служител до указания във Вашата поръчка адрес.

  1. Срокът за комплектоване на поръчката е от 1 до 5 работни дни и зависи от наличността и доставката до нас от производителя на дадения продукт. При телефонния разговор за потвърждение на Вашата поръчка ще бъдете информирани в кой ден ще бъдат комплектовани и предадени на куриер Вашите покупки.
  2. Доставката се извършва от куриерска фирма СПИДИ, наета от "Митин и Митин" ЕООД на адрес, посочен от потребителя. Потребителят се задължава да осигури достъп и контактно лице, което да приеме и да заплати поръчаните продукти. Ако клиентът (или упълномощено от него лице) не бъде намерен в уговореното време за доставка и не може да се установи връзка с него по телефона в момента на доставка, пратката се връща в офиса на куриера до поискване от потребителя.
  3. Ако потребителят е наел друго лице, което да приеме пратката от негово име, то той (потребителят, извършил първоначално поръчката) няма право на възражения относно доставката и връщане на пратката.
  4. Разходите за доставка се поемат от потребителя и “Митин и Митин"ООД, като потребителя заплаща 4.99 лв. (за територията на България), а “Митин и Митин" ЕООД покрива останалата разлика до стойността на куриерската услуга.
  5. Доставката на поръчка със стойност над 79,00 лева е безплатна. Запазваме си правото да поискаме клиентът да заплати целите или частично транспортните разходи за много обемни и тежки пратки. Същите разходи ще бъдат уточнени в зависимост от самия продукт и адреса на доставка. Клиентът ще бъде уведомен предварително и има право да се откаже от поръчката, ако цената на транспортните разходи не е приемлива.
  6. При получаване на пратката, моля да проверите съдържанието на пакета за съответствия на изпратената стока с подадената заявка.
    При констатирани нарушения във външния вид на стоката се обърнете към куриера, който е длъжен да състави протокол за увреждане на пратката
  7. “Митин и Митин" ЕООД или представител на куриерската фирма се ангажират да уведомят потребителя по телефона или E-mail, ако се появят внезапни обстоятелства, възпрепятстващи навременното изпълнение на доставката.

© 2009 - 2021 Unique Bulgaria. All rights reserved. Web design by SP Vision Ltd. 

 

 

Тази уебстраница използва т.нар. „cookies”. Като продължите посещението си в нея, Вие приемате използването на „cookies” и нашата политика на поверителност. Вижте повече тук.

Приемам