Телефон за връзка:
0884 998 103

Меню
Меню

За нас

Unique - e едно семейство от марки и бизнеси, създаден през 2006 г. с любов към най-малките.

Ние сме мултибрандов магазин и представяме четири бранда: Sterntaler, BabyFace, Bio baby и Ross Unique.

От 2007 г. сме изключителен представител и дистрибутор за България на Sterntaler GmbH - немска компания, една от водещите производители в Европа на играчки и текстил за бебета и малки деца. Здравето и положителното развитие на децата са водещите линии в продуктите на Sterntaler, затова се обръща особено внимание на обикновените неща като топлина, защита и функционалност, които всъщност са важни за тази възраст. Асортимента от  стоки  непрекъснато се допълва както с изцяло нови разработки, така и с традиционни продукти с обновен дизайн. Колекциите на Sterntaler се създават  с грижа към най-малките и усилията са насочени към постигане на максимален комфорт за тях. Продуктите им носят отговорност и поставят нови стандарти за качество. Sterntaler е един от първите немски производители, които са сертифицирали всичките си производствени обекти за играчки.

BabyFace е нидерланска компания с над 50 годишни традиции, доказала се във времето като изключителен производител на облекла за бебета и деца до 12 години. Цветовото оформление в детската мода е нужно да е различно от това на останалите възрастови групи. Неговото въздействие трябва да е активно, да предразполага към весело и бодро настроение. Модерен дизайн в унисон с модните тенденции. Изборът на високо качествени материали при производството на BabyFace стои също така в основата, за да може да се гарантира високото качество на всички продукти. BabyFace е силен и надежден партньор в производството на бебешки и детски дрехи, които отговарят на всички европейски изисквания, стандарти за качество и сигурност на Вашето дете. Фирмата представя по две колекции на година и винаги има с какво да ни изненада и очарова.  Марката спечели бързо доверието и на българските клиенти и е една от най-желаните и предпочитани марки у нас за бебешко и детско облекло.

Идеята за Ross Unique се роди с огромната помощ, подкрепа и съдействие на нашите клиенти. Прекият ни контакт с тях и дългогодишният ни опит в детската мода ни показа вярната посока. Ross Unique е марка, която се разпознава лесно, и гарантира на клиентите ни перфектно качество, уникален дизайн и същевременно достъпни цени. Комбинацията от качество на продукта, обслужване, свобода на креативност и забавление при избора на дрехата са нашите най-силни характеристики. Точно с тези качества искаме клиентите ни да ни асоциират. Модата прави чудеса. Чрез нея освежаваме сивото ежедневие с интересни и смели цветови комбинации, които придават настроение и увереност. Нашите дрехи са с отлично, безкомпромисно качество, както на използваните материи, така и на самата изработка, а най-важното условие, на което отговарят разнообразните ни модели, е комфортът и здравето на детето. 

Ross Unique - светът през очите на детето! Това е нашата философия и начинът, по който ние виждаме, интерпретираме и създаваме всяка една колекция на Ross Unique. Важни са децата и техният свят. Всяко дете има право да бъде щастливо, затова наша мисия е да внесем радост, усмивки и приятни преживявания на децата, чрез дрехите на Ross Unique, както в ежедневието, така и в най-специалните им моменти. С прелестните рокли на Ross Unique децата се чувстват обичани и щастливи, а усмивките, които виждаме на лицата им,
са най-голямата награда, която можем да получим!

Bio Baby се роди от идеята да направим разлика в нашия свят. Искаме децата ни да носят висококачествено облекло, което не вреди на околната среда и създава възможности за работа за нашите хора. Нашите дрехи са естествени, чисти, органични и без пестициди. По този начин гарантираме меки, издръжливи облекла без алергии, без да правим компромис с нашия дизайн. Нашите деца заслужават най-добрите тъкани за тяхната деликатна кожа. Органичният памук е естественият избор. В Bio Baby използваме 100% сертифициран органичен памук. Нашият памук расте естествено на чиста земя без използване на пестициди или химически торове. 

Bio Baby е страст...Точно както обичате новороденото си дете, ние страстно вярваме в създаването на чувствителни, естествени продукти, които по никакъв начин няма да дразнят вашето скъпоценно бебе. Ние сме много горди с това, което правим и се надяваме, че вие обичате нашите продукти толкова, колкото ние обичаме да ги създаваме! Нашата цел е да донесем както комфорт, така и радост на родителите, бебетата и малките деца.

*Онлайн магазин Unique е собственост на "Митин и Митин" ЕООД

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки