Телефон за връзка:
0884 998 103

Меню
Меню

Формуляр за връщане

Моля, прочетете и попълнете внимателно. Онлайн магазин Uniquebg.com дава възможност за връщане на закупеният/те продукт/и в 30 дневен срок от датата на получаване на Вашата поръчка.

Условия на връщане:

В срок от 30 дни след получаване на стоката, клиентът има право да я върне или замени, като са спазени следните условия:

  1. Запазен добър търговски вид - оригиналната опаковка не трябва да е разкъсана или нарушена, трябва да е във вида, в който е получена. Стоката не трябва да е употребявана, прана, гладена, давана на химическо чистене или сглобявана.
  2. Не са налице повреди, причинени от неправилна употреба и/или сглобяване и не е облепвана със стикери.
  3. Запазена оригинална опаковка, консумативи и аксесоари, в случай, че е имало включени такива.
  4. Да са налице всички съпътстващи документи - касов бон, фактура, приемо-предавателен протокол, гаранционна карта (ако са издавани такива)
  5. Транспортните разходи за връщане на стока са за сметка на клиента.
  6. При замяна на стока транспортните разходи са за сметка на клиента и в двете посоки, съгласно тарифата на куриерската фирма, която избере да използва. При връщане без замяна, клиента следва да възстанови сумата за транспортните разходи и наложения платеж, с които е получил стоката, в случаите, в които същата е била за сметка на доставчика.

Процедура за връщане или размяна:

  1. Изпратете пратката отговаряща на условията за връщане на адрес: гр. София, Бул. “Цар Борис ІІІ” №82, тел. 0884 998 103
  2. Пратката задължително трябва да бъде придружена от настоящата бланка за връщане като се попълнят данните, посочени по долу. Ако Ви е по-удобно, можете да попълните бланката и да ни я изпратите на имейл: [email protected] като това трябва да стане преди да изпратите пратката към нас.
  3. Моля да ни информирате предварително на имейл: [email protected] като ни изпратите Банкова сметка (IBAN, титуляр по сметка), по която да бъде преведена дължимата сума.

Възстановяване на сума:

Възстановяване на сума за закупен продукт става след приемане на пратката от наша страна в нейната цялост! Възстановяване на сумата става по Банков път в рамките не по-късно от 14 работни дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото да се откаже от стоката, съгласно чл.55, ал.6 от Закона за защита на потребителите.

Пратки, изпратени за плащане с наложен платеж, за плащане в брой при получаване или за наша сметка – ще бъдат връщани към подателя.

За да върнете/замените продукт или цялата поръчка, Вие трябва да изтеглите бланка за връщане/замяна на продукт от тук, да я попълните коректно и да я изпратите на [email protected] 

Сравнение на продукти

Нашият онлайн магазин използва така наречените „Бисквитки“ Научете повече за нашата политика за поверителност и нашата политика за Бисквитки